Hieronder vindt u een aantal recensies omtrent onze dienstverlening.

Heeft u reeds gebruik gemaakt van onze dienstverlening en wilt u ook een recensie achterlaten? Klik dan hier!

Hartelijk dank!


Erg nuttig

★★★★★
5 5 1
Zeer nuttige dienstverlening! Het inhuren van Proefritspot heeft zichzelf terugverdiend, daarnaast heb ik meer zekerheid ervaren tijdens het kopen van mijn auto. Zeer positief over de service!

Hulpzaam!

★★★★☆
4 5 1
De dienstverlening van Proefritspot heeft mij zeker geholpen! Ik had geen idee waar ik allemaal op moest letten. De Proefrit Assistent heeft mij zeer goed geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe auto! Ik raad Proefritspot zeker aan!

Goede Service

★★★★★
5 5 1
Al met al een zeer goede service . Helaas kon ik niet naar huis met een nieuwe auto, omdat er volgens Daan te veel niet klopte aan de auto. Binnenkort gaan wij weer naar een andere auto kijken met Daan, ik hoop dat deze wel goed bevalt!

BMW 330d

★★★★★
5 5 1
Een aantal weken geleden op een zaterdag met Daan bij 3 auto's gaan kijken. De eerste auto had Daan geen goed gevoel bij en zijn wij gaan checken bij de BMW dealer. Daar bleek de auto 200.000 km teruggedraaid te zijn. Gelukkig niet gekocht ;). Daarna naar 2 andere auto's gekeken en bij de laatste hadden we beiden een goed gevoel. Na een stevige onderhandeling zijn we eruit gekomen. Tot nu toe zeer tevreden over de aankoop en de adviezen van Daan bij de aankoop!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Samen met proefritspot heb ik mijn nieuwe auto kunnen aankopen! Heldere en snelle communicatie, flexibel en goede adviezen. Fijn dat er iemand mee gaat die er net wat meer over weet!

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Ik heb deze service als erg prettig ervaren. Daan was professioneel en heel hulpvaardig. De communicatie verliep soepel en snel. Ik zou dit dan ook iedereen kunnen aanraden die aan hert zoeken is naar een betrouwbare occasion.

Top service

★★★★★
5 5 1
Ik was opzoek naar een Mercedes A- klasse. Na een lange mislukte zoektocht besloot ik om Proefritspot te benaderen. Binnen een middag werden er voor mij 2 goede opties gevonden. Ook werd er via Proefritspot een goede deal betreft inruil gemaakt, zodat ik zelf niet hoefde te onderhandelen. Uiteindelijk had ik een dag later een mooie A- klasse en mijn eigen auto ingeruild. Top service en snelheid!

Interesting for expats!

★★★★★
5 5 1
Fantastic company owned and operated by Daan himself, was a massive help in our search for a vehicle in Holland. Really tough being new, he researched and drilled down into the detail of what our possibilities were.... and amazingly found a very willing and classy dealer with its own leasing division to help in leasing a little gem of a car! Over the moon! Thanks Daan. Pics of happy Susan with car to follow! Anyone wanting help in the Netherlands being ex pat or not give Daan a call anytime.

Zeer proactief

★★★★★
5 5 1
Ik heb de hulp van Daan ingeschakeld bij de verkoop van mijn auto omdat ik zelf nul verstand heb van auto’s en hun waarde/inruilwaarde etcetera. Ik vond Daan vanaf het begin af aan zeer proactief en mijn auto is inmiddels voor een goede prijs weg! Ik ben zo tevreden dat Daan en ik nu ook samen opzoek gaan naar mijn nieuwe auto. Echt een aanrader, vooral als auto’s niet je forte zijn of wanneer jezelf weinig tijd om handen hebt!

Van aanpakken

★★★★★
5 5 1
Ik had op maandag een zoekopdracht bij Proefritspot geplaatst voor een recente Volkswagen Polo voor mijn zoon. Vervolgens is Daan van Proefritspot op zaterdag de gevonden auto gaan beoordelen en hebben wij in overleg besloten de auto aan te schaffen. Bedankt voor de super snelle en goede service!

Ruimschoots terugbetaald

★★★★★
5 5 1
Het inschakelen van Proefritspot bij het zoeken en aankopen van mijn nieuwe auto heeft zich ruimschoots terugbetaald. Niet alleen financieel vanwege de goede deal, maar ook in tijd en in de zekerheid dat ik een goede aankoop heb gedaan. Bij het eerste contact stelde Daan goede, scherpe vragen om een helder beeld te krijgen van de auto waar ik naar op zoek was. Daarna kwam hij binnen een week met de eerste zoekresultaten, die overzichtelijk in beeld gebracht waren. Dat vormde een goede basis om verder te overleggen en uiteindelijk twee auto’s te kiezen om te gaan bekijken. Bij het bekijken van de auto’s is Daan technisch scherp en alert op de kleine dingen. Hij neemt de tijd, geeft eerlijk en duidelijk zijn mening en wijst je op de positieve en negatieve punten. En als er (in mijn geval bij de eerste auto) te veel negatieve punten zijn, is hij helder in zijn advies om te vertrekken. Hij stelt zich vriendelijk maar zakelijk op naar de verkoper, stelt goede vragen en bijt zich vast om het maximale resultaat voor zijn klant te behalen. Dank voor je kennis, hulp en goede service, Daan!!

Helpful assistance!

★★★★★
5 5 1
Daan was very helpful in identifying the right car and specific model for our needs and then in selecting and negotiating the right conditions and choice. And he has remained close to the process throughout the delivery of the car. Very helpful assistance!
 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen: